VJM College

Algemene tips en informatie

BrievenNB

Het tussenrapport zal een aantal dagen zichtbaar zijn op het Ouderportaal.

 

Het ouderportaal

 

Profectus ( latijnse woord voor vooruitgang/resultaat) is ons administratieprogramma. Het is een totaalpakket. Alle belangrijke zaken worden binnen Profectus vastgelegd. U kunt daarbij denken aan de persoonsgegevens, maar ook de absenties. In dit programma worden ook alle toetsen verwerkt.


Profectus is webbased en dat biedt grote voordelen. Het systeem beschikt namelijk ook over een ouderportaal waar u als ouder/verzorger de voortgang van uw kind(eren) kan volgen.
Op deze manier willen wij u graag op de hoogte houden van de vorderingen van uw kind(eren).


Om in te loggen op het ouderportaal zijn een inlognaam en wachtwoord(en) nodig. We hebben alle ouders dit toegestuurd, zodat u kunt inloggen en de resultaten van toetsen van uw kind(eren) kunt bekijken. Bewaart u deze mail(s) alstublieft goed! Voor ieder kind is een wachtwoord verstuurd, maar zodra u inlogt, kunt u al uw kinderen bekijken vanuit uw account (inlognaam is voor al uw kinderen hetzelfde).

 

Indien een ouder het wachtwoord kwijt geraakt is, kunt u ZELF een nieuw wachtwoord aanvragen op de inlogpagina. U moet uiteraard wel het zelfde e-mailadres gebruiken dat u eerder opgegeven en gebruikt heeft.

 

Als school kunnen wij niet de lay-out van de modules instellen, dit gebeurt door de beheerders van Profectus. Wij hopen dat het ouderportaal de communicatie tussen ouders en school nog meer versterkt.

 

Op deze pagina treft u algemene tips en informatie aan (zie linkerkolom).

klik op onderstaand plaatje om naar het ouderportaal te gaan:inlog ouderportaal VJM College
© - VJM College